Matthew Deleget, Easy Show, Kamer Laakkwartier, The Hague, The Netherlands, 2010

Easy Show
Kamer Laakkwartier
The Hague
The Netherlands
web site
Thursday, September 16, 2010, 8pm

Participating Artists:
Elizabeth de Vaal, Ellen Rodenberg, Maarten Schepers, Jeroen Bosch, Hans Ensink op Kemna, Clary Stolte, Peter Luining, Jan van der Ploeg, Erik-Jan Ligtvoet, Stefanie Scholte, Arianne Olthaar, Roman Wolgin, Kees Koomen, Maarten Janssen, Nelleke Scharroo, Susanne Bruynzeel, Ton Schuttelaar, Loes Aarts, Machiel van Soest, Matthew Deleget, Mark Brogan, Niels Post, Rob Knijn, Quentin Armand, Jack Segbars, Yvonne Lacet, Mark de Weijer, Yvo van der Vat, Thom Vink, Thomas Bakker, Peter Cleutjens, Isa Tenhaeff, Harold de Bree, Carla Klein, Roeland Langendoen, Dit is dit, Marike Schuurman, Barney de Krijger, GJ de Rook, Johan Gustavsson

Image:
Matthew Deleget
Cyanide Suicide, 2010
Fluorescent yellow spray paint on canvas and wall
Created by artist Machiel van Soest
Private collection, The Netherlands

Easy Show | 2010 | news | Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comments (0)
Leave a comment

Powered by WP Hashcash